Gebruiksvoorwaarden

1.    Algemene bepalingen.

•    Onze webwinkel levert diensten betreffende de verkoop van handgemaakte  goederen binnen en buiten de EU.

•    Het Reglement van onze online winkel is van toepassing op alle goederen die op de website afgebeeld zijn tenzij anders vermeld.

•    De administratie van de online winkel heeft het recht om regels bij te voegen, te wijzigen, bij te werken, of te verwijderen op de website zonder voorgaande aankondiging.

•    Wanneer de koper de diensten van “ArinKaSoap” gebruikt, aanvaardt hij de regels van de winkel, die in deze sectie worden beschreven.

2.    Prijzen.

Alle prijzen, die op de site vermeld worden, zijn vermeld in euro’s.

Verzendingskosten en speciale verpakkingen zijn niet inbegrepen in de prijzen. Prijs en levertijd  worden gespecificeerd in de sectie ‘Betaling en levering’. Alle bijkomende kosten die gerelateerd zijn aan de verwerking en verzending van de bestelling op speciale verzoek van de koper en die niet in de Sectie van ‘Betaling en Levering ” worden vermeld, worden onderhandeld met de koper vooraleer de uiteindelijke betaling.

3.    Goederen bestellen die niet in de catalogus aanwezig zijn.

In de winkel “ArinKaSoap” bestaat er een mogelijkheid om artikels te bestellen, die niet verschijnen in de catalogus. Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om aan Uw vraag te kunnen voldoen.

4.    Uitwisseling en retourneren.

Vanwege de aard van de producten die we produceren en verkopen, aanvaarden we geen terugkeer of uitwisseling. Indien er een probleem is met uw bestelling, neem dan zeker contact met ons op.

5.    Privacybeleid.

De persoonlijke gegevens over de koper worden uitsluitend gebruikt voor het doel van uitvoering van de verplichtingen uit hoofde van het opmaken van de bestellingen. Er worden geen persoonlijke gegevens van de koper overgedragen aan derden.

6.    Overmacht.

Er kan geen uitvoering van de bestellingen worden gegarandeerd in het geval van overmacht. Wanneer de betaling al is uitgevoerd, wordt het het volledig betaalde bedrag binnen een periode van 3 werkdagen teruggestort.

7.    Verpakking.

Iedere zeep wordt verpakt in een plastic zakje en dichtgebonden of versierd door andere methode. Dit is een gestandaardiseerde verpakking en dit is inbegrepen in de prijs. Bovendien hebben we speciale cadeauverpakkingen voor de zepen in mijn online winkel voorzien. Ze zijn te vinden in verschillende vormen, maten en kleuren. Om een handgemaakte zeep in cadeauverpakking te bestellen, moet u een keuze in de sectie Cadeauverpakking maken

8.    Termijn.

Aangenomen in de verwerking en genereerde bestelling is geldig gedurende vijf (5) werkdagen en moeten betaald worden binnen deze termijn. Na de afloop van deze termijn worden de openstaande bestellingen automatisch geannuleerd. Betaalde bestellingen worden zo snel mogelijk per post of via het vervoersbedrijf kiala.be verzonden. Gelieve rekening te houden dat er 2-5 dagen nodig zijn voor de verwerking van een bestelling en dan 1-3 dagen voor levering binnen Belgie en tot een paar weken voor andere landen, tenzij dit anders vermeld wordt in de beschrijving. Als Uw bestelling dringend is, raden we U aan zeker contact met ons op te nemen.

9.   Reclames en aansprakelijkheid

U hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen. Indien dit niet het geval is, dient u de verkoper daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur na de aflevering schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft de verkoper de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Hoewel wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren en te informeren over de producten en het gebruik daarvan, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor: verkeerd gebruik en/of uit het gebruik van de producten voortvloeiend letsel, schade, bijwerkingen of allergische reacties. Onze producten zijn op geen enkele wijze aan te merken als geneesmiddelen, zij hebben alleen een ondersteunend karakter. Bij aanhoudende klachten dient u te allen tijde een arts te raadplegen.